Amenajari interioare comercial - office

Servicii furnizate:
 • Amenajari spatii comerciale
 • Mobilier
 • Designer
 • Compartimentare spatii comerciale

  Cand vine momentul amenajarii unui birou sau spatiu comercial totul se transforma intr-un proces stresant. În amenajrea unui spatiu comercial cea mai mare importanta o are estetica, prin urmare ne punem priceperea, timpul si experienta la dispozitia dumneavoastra pentru gasirea solutiei optime oricarui proiect.
  Dacă vorbim despre un spatiu comercial, toata lumea stie ca acesta prin definitie este locul în care cei mai multi comercianti vin sa isi expuna si sa vanda o marfa sau un serviciu.
  Indiferent de afacerea deschisă, un spatiu comercial trebuie sa aibă la baza o constructie si o amenajare interioara in functie de marfa expusa sau de serviciile prestate.

Cum poti asigura succesul unui spatiu comercial?

  Pentru o reusita în vanzari vom avea nevoie în primul rand de o imagine bine construita a spatiului comercial astfel încât sa atragem mai multi clienti, acest lucru presupunand realizarea unui design de interior aparte, modern în tendinte si bazat pe anumite standarde de calitate ridicate.
  Avand in vedere ca spatiul comercial este destinat în primul rand unui trafic intens de persoane vom acorda o atenție deosebita designului interior pentru o imagine bine construita si definita a acestuia.
  Crearea unui design corespunzător poate asigura foarte usor succesul unui spatiu comercial, iar pentru a ajunge la obtinerea unui astfel de design avem nevoie de un proiect creat de o echipa specializata în domeniu care sa implice cerinte precise si unice referitoare la contextul sau particular.
  Orice afacere care se desfășoară într-un spatiu comercial trebuie sa dispuna de un design potrivit pentru a indeplini toate obiectivele propuse. Un design corect realizat și o amenajare a spațiului eficiența și potrivita specificului fiecarei afaceri servește a o prezentare placuta a firmei si a brandului propriu zis în ochii clientilor.
  Pornind de la aceste considerente, procesul de amenajare a unui spatiu comercial necesita multa munca epuizanta fapt pentru care echipa noastra formata doar din oameni bine instruiti va pune la dispoziție toate cunostintele noastre in materie de constructie iar proiectului în sine i se acorda toata atentia si responsabilitatea .
  Va oferim solutii de amenajari interioare practice, sigure care sa multumeasca si satisfaca din plin nevoile si cerintele tuturor celor ce folosesc spatiul pe care noi il decoram.
  Bazandu-ne pe o experiența vasta în domeniu amenajarilor, oferim solutii practice si creative pentru a ajuta în alegerea și înțelegerea unui concept si stil al finisajelor sau a decorului dorit în amenajarea spatiului.
  Alături de noi vei avea tot sprijinul în ceea ce priveste consultanta în design, echipa noastra punandu-ti la dispoziție coordonarea si executia proiectului la cheie, pentru ca proiectul creat de experții nostri sa te ajute sa vizualizezi spatiul cât mai realist posibil.
  Ne laudam cu detinerea unui personal pregatit, calificat si extrem de exigent în ceea ce priveste amenajarea spatiilor comerciale care sa intruneasca tot ce si-ar dori un om de afaceri de la viitorul sau spatiu comercial.
  Realizam o spatiere eficienta a rafturilor, vitrinelor sau a meselor in cazul unui restaurant pentru a obtine o armonizare perfecta cu restul instalatiilor din interior.
  Executarea proiectelor noastre pentru spatii comerciale au dus la numeroase succese precum si un feedback pozitiv din partea clientilor nostri, reusind sa cream decoruri absolut minunate, pline de stil care sa atragă un numar impresionant de clienți si multe aprecieri prin felul in care spatiul se identifica cu specificul afacerii și al brandului.
  De-a lungul timpului am dovedit de nenumarate ori ca pentru noi nu exista limite sau lucrari imposibil de realizat, dovada stau numeroase proiecte de design interior pentru spatii comerciale care au cunoscut succese uriase.
  Așadar apeland la serviciile noastre profesionale va veti putea bucura de un spatiu comercial realizat cu bun simt pentru a atrage cât mai multi oameni facandu-i sa se simta ca se afla în locul potrivit.

Executam proiecte de amenajari interioare coordonate ce includ solutii personalizate în funcție de specificul localului care sa surprinda placut orice client si care sa dea viata si armonie tuturor elementelor de interior, furnizandu-le clientilor nostri servicii precum:
 • Descriere
 • Consultanta
 • Furnizori verificati – retea
 • Coordonare lucrari
 • Amenajari spatii comerciale
 • Mobilier
 • Designer
 • Compartimentare spatii comerciale

  Toate aceste servicii fiind executate cu resposibilitatea oferirii unui set de lucrari bine realizate pentru a reusi sa transformam spatiul comercial intr-unul care sa gazduiasca si care sa contribuie la succes.
  Un spatiu comercial corect amenajat este o reusita excelenta de prezentare a firmei si a brandului, de aceea firma noastra ofera clientilor sai punerea in practica a unei abordari directe si complexe in privinta amenajarii insotind totodata clientii pe tot parcursul desfasurarii proiectului.
  Asigurarea noastra este ca fiecare proiect de amenajare este dus la sfarsit si realizat in concordanta cu timpul si bugetul alocat fiecarui client in parte.
  Metoda pe care o aplicam inca de la inceputul fiecarei lucrari este abordarea cat mai riguroasa a planului de executie inca din prima zi de demarare, pentru a garanta o buna desfasurare.
  Ne folosim experienta acumulata pe parcursul derularii a sutelor de proiecte finalizate cu succes, venind cu idei de design eficiente in beneficiul clientilor nostri pentru a evidentia aspectul original si elegant al spatiilor comerciale interioare.
  Pentru o amenajarea exceptionala a unui astfel de spatiu este necesar un timp in care sunt analizate nevoi si prioritati pe care o firma le detine astfel incat sa luam cele mai bune decizii de amenajare interioara.
  Un antreprenor ce detine un spatiu comercial trebuie sa aiba in vedere toate masurile necesare pe care le va lua ulterior in calcul atunci cand se decide sa isi redecoreze spatiul, lucru destul de dificil de realizat de unul singur.
  Echipa noastra formata doar din profesionisti cu experienta are in vedere punerea in aplicare a unui plan ce vizeaza cunoasterea potentialei clientele pentru ca afacerea sa obtina acel tip de succes care sa reflecte cu adevarat acea imagine a profilului sau.
  Noi suntem de parere ca indiferent de afacerea pe care o detii, locul in care iti intampini clientii trebuie sa reflecte in primul rand aspecte legate de functionalitatea, eficienta, eleganta si stil, toate acestea regasindu-le in modul nostru de munca.
  Amenajarea unui spatiu comercial poate fi o sarcina dificila si uneori coplesitoare insa nu si pentru noi.
  Noi suntem cei care te putem ajuta in ceea ce priveste finisajele sau decorul in amenajarea spatiului comercial, bucurandu-te de tot sprijinul nostru pentru o consultanța în design la cele mai ridicate standarde de pe piata.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/alt/php54/usr/lib64/php/modules/i360.so' - /opt/alt/php54/usr/lib64/php/modules/i360.so: cannot open shared object file: No such file or directory

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: