Constructii civile

Constructii civile

  Inta.ro este construita dintr-o echipa cu personal specializat pentru a putea acoperi toate etapele unui proiect: dezvoltarea proiectului tehnic si creativ, directia, executarea si coordonarea proiectului pentru indeplinirea termenelor si bugetelor convenite, cat si gestiunea proiectului in toate aspectele tehnice si administrative.
  Furnizam toata gama de lucrari de constructii pornind de la proiect pana la stadiul contractat.

  In functie de specificatiile proiectului si dorinta clientului, aceste servicii vor fi ofertate intr-un deviz de lucrari. Cu ajutorul devizului putem estima clar un cost general si un cost pentru fiecare etapa in parte oferind clientului posibilitatea de a avea o oglinda reala asupra costurilor si asupra timpului alocat executie.
  La baza oricarei etape de consolidare sau ridicare a unei case sta fundatia acesteia, reprezentand elementul de baza al constructiei cu rolul de transmitere a incarcarilor constructiei la terenul de fundare.
  În cazul în care o fundatie este proiectata sau executata total greșit riscam sa punem în pericol intreaga structura a casei, pentru ca reparatiile ulterioare costa destul de mult sunt dificile sau imposibil de realizat iar în unele cazuri imposibil.
  Din acest motiv trebuie sa acordam o deosebita atenție tipului de fundatie folosit si dimensiunii acesteia atunci cand alegem sa construim o casa.
  În funcție de terenul stabilit pentru proictarea unei case, echipa noastra formata doar din profesionisti specializati în domeniul constructiilor va pune la dispoziție o multitudine de tipuri de fundatii bine executate precum: Fundatii continue sub ziduri, fundatii izolate sub stalpi, fundatii pe piloti – în cazul terenurilor slab de fundare, fundatii în trepte sau combinatii intre toate acestea.
  În cazul unor locuinte individuale se utilizeaza de regula fundatii izolate sub stalpi, fundatii continue sub zidarie sau radier general ce reprezinta o fundatie sub intreaga construcție.
  Inaintea inceperii unei lucrari vom stabili adâncimea de fundare care se masoara în funcție de natura terenului rezultat în urma unui studiu geotehnic, asigurat de noi, alte masuri de investigare a particularitatii constructiei precum marimea sau tipul structurii potrivite si nu în ultimul rand adâncimea de îngheț specifica zonei în care se urmareste a fi construita casa.
  Toate aceste masuri sunt efectuate de specialistii nostri în domeniu fiind incluse intr-un deviz de lucrari ample si amanuntite.
  Asiguram intreaga construcție de case sau vile precum si alte lucrari cum sunt cele de ridicare a unor garduri sau zidarii urmand ca executia acestora sa fie urmarita de un diriginte de santier autorizat care se asigura ca totul decurge conform legii.
  Acesta va avea datoria si responsabilitatea investigarii factorilor implicați în realizarea constructiei precum si executia propriu-zisa a acestor lucrari asigurandu-se ca totul este realizat conform planului de lucru.
  În fazele determinante ne vom asigura totodata conform programului de control al proiectantului ca vom raspunde in privinta conformitatii cu proiectul si cu reglementarile tehnice si legale in vigoare pentru a garanta ca firma indeplineste cerintele de calitate si incadrare in termenele de executie.
  Pentru o mai buna durabilitate în timp a acestor construcții, ne vom ocupa de izolarea intregii construcții folosind materiale de o calitate net superioara pietii si o execuție impecabila care sa promita o consolidarea mai buna a intregii structuri.
  Echipa noastra va pune la dispoziție un portofoliu intreg de servicii ce includ ridicarea de garduri cu o durabilitate în timp pe orice tip de structura dintre care întâlnim: garduri zidite, garduri din placi prefabricate, garduri din fier forjat pe structura din beton sau garduri metalice din teava.
  Gardurile ridicate de firma noastra sunt realizate doar de un personal specializat în domeniu cu o experiența vasta si lucrări executate impecabil.
  În cele mai multe cazuri un gard este tratat ca o construcție si asta pentru ca necesita o fundatie încă de la începutul lucrarilor, supunandu-se acelorasi norme exact ca o clădire.
  Va punem la dispoziție un intreg pachet de servicii complete dintre acestea incluzand construirea unui gard trainic si durabil care nu doar sa respecte nevoile proprietarului dar si prescripţiile juridice.
  O lucrare trebuie sa tina cont de produsul finit astfel încât acesta sa se armonizeze perfect cu intreaga arhitectura a locuintei, prin urmare, un gard va avea un efect public si estetic, iar înălțimea, materialul sau culoarea din care va fi realizat pot ajuta la o armonizare perfecta a intregului decor.
  Specialistii nostri dispun de toate dotarile si utilajele necesare pentru a duce la finalizare un proiect indiferent de natura acestuia astfel încât structurile nu doar sa reziste în timp dar si sa respecte standardele estetice si de design impuse.
  Pentru ca ridicarea unei construcții noi implică în primul rând amenajarea terenului vom asigura efectuarea unor lucrari de decopertare a stratului vegetal cu evacuarea deseurilor rezultate.
  Echipa noastra de specialisti în lucrari garantează o calitate ireprosabila în execuție precum si o eficiența sporita ce va atrage aprecieri si multumiri din partea clientilor nostri.
  Prin serviciile furnizate de noi vom creea astfel spațiu de lucru și locul destinat turnării fundației.
  În cazul în care spațiul alocat unei construcții noi este ocupat de existența unei alte construcții mai vechi, se va urmari demolarea ei, aceste demolari fiind executate in baza unui plan bine elaborat care sa nu perturbe linistea publica si să respecte criteriile de mediu impuse.
  După finalizarea acestei etape urmatorul pas îl reprezinta nivelarea terenului, conform cotelor prevăzute în proiect, pentru ca la final sa putem realiza o trasare a construcțiilor.
  Acesta trasare a construcțiilor are o influență benefică asupra planului de management al viitoarelor lucrări, permitand practic demararea propriu-zisă a construcției.
  În cazul unor serii de pregatiri defectuoase a terenului, se pot genera probleme de construcție extrem de greu de corectat ulterior.
  Pentru a evita asemenea neplaceri, Inta.ro dispune de utilaje performante si de personal calificat pentru o executare ireprosabila a lucrarilor, precum sunt cele de decopertare a terenurilor, defrisari pentru ridicarea de noi construcții precum si construirea de platforme si parcari.
  În ceea ce priveste decorarea constructiilor proaspat ridicate, se vor folosi din dotare vopsele decorative dintr-o gama larga de culori care vor conduce la o inveselire a intregului spatiu.
  Pentru ca suntem o echipa cu o experienta vasta in domeniul constructiilor civile, va facem cunoscută oferta noastra ce are la baza nu doar ridicarea de construcții, garduri, de amplasari usi, placari exterioare, zidarii sau servicii de invelitoare acoperisi, dar si furnizare de produse potrivite fiecarui proiect în parte.
  Astfel putem imbina calitatea materialelor cu durabilitatea executarii lucrarilor bine realizate.