Amenajari interioare rezidential

inta.ro Amenajari rezidential

  Cand vine momentul în care trebuie sa amenajezi casa totul se transforma intr-un proces stresant. In amenajarea sau renovarea unui apartament, scopul principal este sa gasim armonia, in timp ce pentru amenajarea unui spatiu comercial cea mai mare importanta o are estetica și utilitatea. Ne punem priceperea, timpul si experienta la dispozitia dumneavoastra pentru gasirea solutiei optime proiectului dumneavoastră.
  Daca sunteti pe punctul de incepe amenajarea casei, aveti posibilitatea de a lucra alaturi de o echipa intreaga de profesionisti, specializati in domeniul amenajarii spatiilor interioare care sa ofere un pachet complet de servicii, fara prea mult stres si implicare din partea dumnevoastra.

  Amenajarea unui spatiu interior trebuie să fie oglinda propriei personalitati, o forma de exprimare personala, refectand personalitatea proprietarului creand o sinergie perfecta intre acesta și spațiu.

Servicii furnizate:
 • Decopertari, demolari, evacuari
 • Gleturi
 • Sape – pardoseli (de nivel si autonivelate)
 • Parchet (masiv, stratificat si laminat)
 • Zugraveli – decorative speciale
 • Placari gips carton (pereti si tavane)
 • Glafuri – scafe
 • Usi si ferestre
 • Tapet
 • Pardoseli epoxidica
 • Instalatii electrice
 • Instalatii sanitare
 • Instalatii termice
 • Instalatii ventilatie/aer conditionat
 • Hidroizolatii

  Un designer bun poate transpune usor personalitatea clientului în mediul interior, prin amenajarea spatiului sa reuseasca a scoata la lumina trasaturi pe care nici chiar clientul nu le-a constientizat.
  Pentru a nu exista o discrepanta intre designul camerelor si personalitatea posesorului, echipa noastră, formata din experți în redecorare, va propune cateva modalitati prin care sa puteti contopi in amenajarea interioara, personalitatea si stilul propriu.
  Echipa noastra pune la dispoziție clientilor sai servicii specializate in design interior, realizate cu pricepere si maiestrie de profesionisti cu o vasta experiența în domeniu. Proiectele au în vedere punerea în valoarea a tuturor elementelor astfel încât sa conturam o atmosfera calduroasa si primitoare încă de la intrare.
  Oferim servicii ce au în vedere executarea de lucrari de diversa complexitate, inspirandu-ne din tot ce ne inconjoara pentru a îndeplini criterii de estetica si functionalitate, urmand ca acestea sa fie adaptate nevoilor beneficiarilor.
  Prin punerea în practica a ideilor de design interior găsim solutii inedite pentru rezolvarea oricarei dificultati intampinate pe parcursul unei lucrari, principala caracteristica fiind eficienta.
  Fiecare proiect de design creat este unic pentru ca fiecare client sa se regaseasca în lucrarile realizate de echipa noastră.
  Avem în achipa noastra doar profesionisti, prin urmare gasim solutii personalizate prin intermediul cărora dam viața unor imbinari spectaculoase intre personalitatea și stilul dumneavoastră de viața și „viața” interiorului pe care îl reamenajam.
  Proiectele realizate de echipa noastra au in vedere punerea in lumina a tuturor spatiilor interioare fie ca e vorba de spatii de locuit sau comerciale, cladiri publice sau private. Punem in slujba clientilor nostri priceperea si perseverenta, avand ca rezultat lucrari executate la un inalt standard profesional si calitativ.
  Furnizam cele mai bune servicii de amenajari interioare “all inclusive” ce cuprind:
  Servicii de consultata in domeniul amenajarii oricarui tip de spatiu interior, la cerere, oferind siguranta celor mai bune proiecte cu personal calificat si competent, apt pentru succesul oricarui proiect in parte.
  Proiectele noastre nu sunt toate in concordanta cu tendintele din an, ceea ce inseamna ca nu vom executa lucrari doar de dragul tendintelor. Vom acorda o importanta mai mare gusturilor si stilului clientului nostru, lucrarile fiind realizate bineinteles dupa o lunga si amanuntita consultanta cu acesta.
  Oferim solutii cromatice, beneficiind de o echipa de designeri talentati cu o vasta experienta in domeniu.
  Muncitori specializati in amenajari interioare si finisaje de cea mai buna calitate, echipe de tamplari specializati in executarea de mobila la comanda precum si departamente de achizitii si decorari verificate in prealabil de noi, ne dau certitudinea ca fiecare proiect va fi finalizat cu multumirea clientului.
  Serviciile noastre includ solutii personalizate care sa surprinda placut si care sa dea viata si armonie tuturor elementelor de interior.
  Executam lucrari precum:   Montarea de usi, ferestre, gresie, faianta, parchet, pardoseli sau piatra, cu personal calificat si competent ce va asigura realizarea acestor lucrari in cel mai profesional mod cu putinta   Materialele vor fi in concordanta cu stilul camerei precum si cu paleta de culori deja aleasa inainte de inceperea lucrarilor.
  Inainte de a face imbunatatiri, e necesar sa si strici putin, prin urmare echipele noastre de reamenajari se ocupa nu numai de recontructie, dar si de partea mai putin placuta.
  In ceea ce priveste peretii camerelor oferim solutii cromatice ideale, creand un stil unitar si placut vizual.
  Echipa noastra va ofera servicii ce includ lucrari de autonivelare prin gletuire pentru a ne asigura ca suprafetele sunt drepte, precum si de reconstruire a tavanelor si peretilor prin placare.
  Dupa o ampla reconstructie de la zero vom urmari zugravirea acestora in culori care sa se potriveasca dorintelor, precum si a liniei generale de design a locuintei, iar in functie de caracteristicile spatiului si a inaltimii peretilor ii putem redecora prin aplicarea de tapet.
  Echipa noastra este in masura sa va ofere si solutii tehnice de montare a instalatiilor sanitare pentru toate tipurile de imobile (vile, case, spatii comerciale, blocuri, obiective industriale etc) prin montarea de cazi de baie, cabine de dus, saune, mobilier sanitar, seturi baie etc.
  Desfasuram lucrari de incalzire prin amplasarea de instalatii termice strict realizate de o echipa calificata tehnic si cu simt extins de raspundere, de asemenea vom implementa sisteme de ventilatie pentru a mentine o temperatura constanta pe tot parcursul unui sezon.
  Implementam instalatii electrice, proiectate, executate și testate în conformitate cu standardele si normativele in vigoare, efectuate numai de către electricieni autorizati si competenti care sa respecte intocmai cerintele de securitate electrica.
  Toate aceste lucrari pot fi realizate doar cu ajutorul echipelor noastre de profesionisti ce vor da dovada de seriozitate si promptitudine in executie, astfel incat sa-ti livreze casa mult visata in cel mai scurt timp posibil.
  Vom executa lucrari, venind cu idei de design inovatoare care sa inspire si care sa surprinda intr-un mod placut orice persoana ce apeleaza la serviciile noastre, asigurandu-ne la finalul oricarei lucrari ca am indeplinit toate cerintele si asteptarile clientilor nostri.
  Datorita experientei acumultate in timp, suntem capabili sa planificam si ducem la indeplinire toate obiectivele propuse la inceputul fiecarui proiect in parte, pentru realizarea unui design care sa corespunda celor mai exigente cerinte ale clientilor.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/alt/php54/usr/lib64/php/modules/i360.so' - /opt/alt/php54/usr/lib64/php/modules/i360.so: cannot open shared object file: No such file or directory

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: